Recensies

Beste Nicolette,

Hieronder probeer ik in review te beschrijven wat jouw bijdrage voor m’n vader en ons betekend heeft;

Toen mijn vader nog zelfstandig woonde en het voor hem geestelijk en lichamelijk steeds zwaarder werd, maar hij tóch persé thuis wilde blijven wonen, hebben we geprobeerd om de zorg zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Er kwam huishoudelijke zorg, thuiszorg en wij als familie (broer en zus met partners). Maar verder was zijn wereldje erg klein en zijn eenzaamheid erg groot.   
Nicolette kwam toen op ons pad via een flyer in de brievenbus. Wij hebben haar benaderd en gevraagd of zij iets voor hem kon betekenen. Om de eenzaamheid te verlichten, maar ook een stukje toezicht en daardoor wat ontlasting voor ons als kinderen.
Nicolette heeft met m’n vader kennis gemaakt en dit gesprek liet zien dat er een goede klik was. We zijn overeen gekomen dat ze drie keer per week mijn vader gezelschap kwam houden, op de wijze die voor hem het prettigst was.
Mijn vader was altijd dol op spelletjes, dus uiteraard werd er bijna altijd een spelletje gedaan. Hij was geen prater, maar met Nicolette heeft hij toch ook veel fijne gesprekjes gehad.

Helaas werd hij flink ziek en kon echt niet meer thuis wonen. Hij is naar het verpleeghuis verhuisd, naar een psychogeriatrische afdeling. We hebben er voor gekozen om Nicolette ook daar op bezoek te laten komen bij hem en we merkten dat hij dit erg waardeerde. Tot het laatste moment bleef hij uitkijken naar haar komst.

We zijn Nicolette dan ook erg dankbaar voor de fijne momenten, die zij mijn vader heeft gegeven en voor de druk, die ze van ons heeft kunnen wegnemen omdat op deze manier hij toch elke dag een poosje met een vertrouwd persoon kon zijn, ook al waren wij er die dag niet. Dat zullen wij nooit vergeten.

Lieve groet, Karin

Karin Nederlof - Papendrecht 1 mei 2018

 

------------------------------------------------------------  ,, --------------------------------------------------------

 

Recensie van de dochter van een client.

Nicolette komt al 2 jaar mijn moeder begeleiden in het verzorgingshuis. Aangezien ik zelf helaas niet meer dan 2 keer in de week bij mijn moeder kan zijn, hebben wij in Nicolette de beste vervanging gevonden die je je kan wensen voor je ouder. Mijn moeder is helemaal weg van Nicolette en kijkt iedere week weer uit naar haar bezoek. Nicolette gaat vaak wandelen met mijn moeder. Heerlijk aangezien de mensen in een verzorgingshuis niet vaak genoeg buiten komen. Mocht het weer tegenzitten gaan ze lekker samen koffie drinken en spelletjes spelen. Eigenlijk zou elke ouder in de verzorging een Nicolette moeten hebben.

Marian Janssen - Rotterdam 23-2-2018

------------------------------------------------------------  ,, --------------------------------------------------------

 

Our website is protected by DMC Firewall!